Article 31 August, 2021

Utöka din verksamhet


Oavsett om du erbjuder avhämtning eller levererar färsk öl direkt till kundens dörr levererar vi en mängd olika förpackningslösningar skräddarsydda efter dina behov

Hybrid-fat

Hybrid-fatet är utformat för att fyllas med manuell, halvautomatisk och automatisk påfyllningsutrustning och ger ytterligare flexibilitet för din verksamhet, hjälper dig att hantera säsongstoppar och få tillgång till nya exportmarknader eller exportmarknader med låg åtgång.

Hybrid hjälper dig att spara upp till 40 % på logistik, jämfört med traditionella stålfat.

Petainer 10L Classic-fat framifrån

10L minifat

Vi är glada att kunna presentera lanseringen av 10L mini-fatet, perfekt för premiumutgåvor eller begränsade upplagor med låg rotation, samt hemtappning.
Den nya 10-litersfatet ger en god möjlighet att skapa ytterligare inkomstkällor för ditt företag och öka volymen av produkter som säljs direkt till konsumenten (genom webbaserad försäljning samt via avhämtning och trottoarupphämtning) samtidigt som du minskar dina förpacknings- och arbetskostnader.

Påfyllningsbar PET-butelj

Petainer erbjuder nu glasliknande, lätta PET-buteljer, en kostnadseffektiv förpackningslösning som hjälper din verksamhet att fokusera på nätbaserad försäljning, leverans och avhämtning.
De är återanvändbara och bevarar din produkt samtidigt som de ger en utmärkt hållbarhet. Vår lätta, stöttåliga och konsumentvänliga design är lätt att fylla på och leverera direkt till din kunds dörr, vilket uppmuntrar dem att beställa mer.


PET-ölflaskor

Petainer erbjuder ett nytt sortiment av PET -ölflaskor (0,5 L-1 L). Eftersom de är tillgängliga med kort varsel är de perfekta för att genomföra webbaserade leverans- eller avhämtningsbeställningar och kommer att skydda din produkt i upp till 3 månader.
Petainer-ölflaskor kan fyllas på direkt från din tapp. Flaskorna levereras med lättillgängliga garantiförseglade kapsyler som kan återförslutas.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique