Article 31 August, 2021

Together Towards Zero med Carlsberg


Petainer är stolta över att vara en av 10 leverantörspartner som Carlsberg Group har valt under 2019 för att minska våra gemensamma koldioxidutsläpp och stödja Carlsberg för att uppnå en minskning på 30 % av sitt öl-i-handen-koldioxidavtryck innan 2030.

together-towards-zero-carlsberg-petainer-partnerskap

Vi arbetar med Carlsberg-anläggningar i Norge, Sverige och Danmark för att skapa lätta PET-preformar av återvinningsmaterial efter konsumering från 25 % till 50 %, vilket ger koldioxidbesparingar på upp till 40 % jämfört med 100 % jungfruliga PET-produkter.

Petainer har även stöttat Carlsberg för att minska koldioxidutsläppen i samband med transport, vatten och energianvändning genom leverans av våra lätta PET-preformar för Draughtmaster-fat runt om i världen, som har ett mycket lägre koldioxidavtryck än traditionella stålfat. Under detta inspirerande samarbete mellan branscher har Petainer delat sin unika kunskap om bearbetning av återvinningsmaterial efter konsumering för att förse Carlsberg med hållbara preformslösningar i världsklass och delat med sig av koldioxidrelaterad information för att arbeta tillsammans för att minska koldioxidutsläppen och nå våra överenskomna mål.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique