Article 31 August, 2021

Steamworks: dra nytta av nya marknader

,


Det kanadensiska bryggeriet Steamworks valde Petainer för att hjälpa det att dra nytta av nya marknader för hantverksöl. Steamworks grundades av advokaten Eli Gershkovitch 1995 när han öppnade Steamworks Brew Pub i Vancouver och det har gått från klarhet till klarhet.

År 2013 skedde bryggeriets viktigaste expansion med öppningen av ett fullskaligt bryggeri i november. Bryggeriets kapacitet på 40 000 hektoliter överskuggar bryggeripubens produktion på 2 000 hektoliter.
Eli insåg tidigt att det fanns ett intresse och nyfikenhet för Steamworks-varumärket, inte bara på hemmamarknaden, utan även i USA och på andra marknader. Internationell tillväxt var alltid en ambition och nu säljer Steamworks produkter i 14 amerikanska stater, samt utomlands i Hongkong, Tyskland, Österrike, Italien och Schweiz.

Från att driva en bryggeripub till en global verksamhet har Steamworks tvingats ta itu med en ny uppsättning utmaningar inom marknadsföring, förpackning och logistik. Detta inkluderade utforskning av alternativ till traditionella stålfat som var för dyra att använda för att exportera ölet. År 2014 valde Steamworks Petainers innovativa engångs-PET-fat, eftersom de erbjuder ett mycket mer praktiskt, billigare men ändå högkvalitativt alternativ. De erbjuder även en rad ventilalternativ som är lämpliga för de olika exportmarknaderna Steamworks fokuserar på, från Europa till Asien.

Steamworks använder både fat på 20L och 30L med den integrerade icke-automatiska tryckavlastningsventilen (“non-auto-pressure release” [NPR]) med tryckavlastningsverktyg, med D-typventil och A-typventil. Petainers lokala marknadsnärvaro genom Petainer Canada innebär även att teknisk expertis och bra service är lättillgänglig.

Under de kommande fem till tio åren kommer Eli att fortsätta titta på nya möjligheter att utöka verksamheten och bygga varumärket och ta Steamworks-ölen till nya marknader där de kan avnjutas.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique