Article 31 August, 2021

Skala upp ett mikrobryggeri

,


Cervecería Irreverente är ett hantverksbryggeri som ligger ungefär en timme från Mexico City och levererar sin ikoniska White Stout och andra läckra brygder till barer, restauranger och tapprum runt om i landet och utomlands. Irreverente är även kända för att arbeta med en grupp nomadiska bryggerier och förse dem med ett brygghus för att väcka liv i deras recept.

Cervecería Irreverente valde att arbeta med Petainer för våra innovativa, pålitliga och kostnadseffektiva produkter, liksom vårt åtagande att tillhandahålla hållbara och miljövänliga förpackningslösningar till dryckesproducenter runt om i världen.

Cervecería Irreverente började arbeta med Petainer 2018.

Irreverente-teamet började arbeta med Petainer för två år sedan, efter att ha bedömt de risker och ekonomiska konsekvenser som är förknippade med användningen av stålfat. En stålfatsflotta skulle kräva en hög förskottsinvestering och löpande driftskostnader för att täcka kostnader för förlorade fat, underhåll, rengöring och lagring. Teamet skulle även behöva hantera överväldigande returlogistik.

petainer-classic-fat-manuell-påfyllning-hantverksbryggeri

Våra säljteam och tekniska team var stolta över att stödja bryggeriet. Petainers enriktade fat kan användas omedelbart med bryggeriets befintliga påfyllningsutrustning och förbättrade snabbt logistiken och produktiviteten. Våra fat var lätta att hantera, fylla och stapla och hjälpte Irreverente att påskynda sin tillväxt och nå nya nationella marknader och exportmarknader. Användning av Petainers lätta fat (90 % lättare än stålfat) har minskat bryggeriets bränsleförbrukning och koldioxidavtryck avsevärt. Kontinuerliga förbättringar i leveranskedjan har lett till betydande besparingar av tid och pengar, vilket ökar bryggeriets flexibilitet, konkurrenskraft och erkännande på en konkurrensutsatt hantverksölmarknad.

https://www.instagram.com/p/Bm4b8b7Bzkr/?utm_source=ig_web_copy_link

Petainer-fat ger utmärkt produktskydd och hållbarhet, vilket bibehåller brygdernas färskhet och anseende under fyllning, lagring och transport. När de har levererats till kunden är Petainer-fat lätta att ansluta (och återansluta) till traditionell tappningsutrustning. Tomma fat kräver inget lagringsutrymme och kan skickas direkt till återvinning.

Produktmässigt har Irreverente först börjat med 20- och 30-liters Classic-fat och använder nu även Petainers Hybrid-fat, där kanerna är tillverkade av 100 % återvunnen PP och kan återanvändas på nya fat.

www.cervezairreverente.com

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique