Article 31 August, 2021

Petainer utökar sina lager över hela Nord- och Sydamerika


Petainer är branschledande inom enriktade fat, och levererar både klassiska och hybridsortiment i 20- och 30-litersstorlekar till en mängd amerikanska dryckeproducenter. Vi ökar nu distributionen genom att öppna ytterligare platser med tillkännagivandet av expansionen av nytt lagerutrymme i Carrollton, Texas.

Petainer har för närvarande lagerlokaler i Illinois och Pennsylvania med distributionspartners i Massachusetts och Kalifornien. Företaget planerar en närvaro i två nya regioner och Colorado och Indiana är toppställen.

”En snabb tillväxt av nya kunder i början av 2020 ledde till att vi sökte efter att expandera våra lager för att bättre kunna betjäna våra kunder. Under årets gång såg vi att ett mönster utvecklades med nya kundförvärv. Den informationen leder oss till slutsatsen att vi behöver flytta till områden som våra konkurrenter flyttade ut ifrån.”

Chris McEwan, Amerikachef hos Petainer.

I juli i år lade Petainer till en ny fatstorlek i sin portfölj för att fylla ett behov på marknaden. Vi lanserade ett 10-liters minifat, perfekt för exklusiva eller begränsade upplagor med låg rotation samt som hemtapp. Den här produkten utgör en utmärkt möjlighet för bryggerier, vinproducenter och dryckesproducenter att skapa ytterligare intäktsströmmar och öka volymen av produkter som säljs direkt till konsumenten (via nätförsäljning, samt avhämtningsförsäljning och försäljning med trottoarupphämtning) samtidigt som förpacknings- och arbetskostnader reduceras.

Minifat erbjuder samma funktioner och fördelar som Petainers andra fat i en mer kompakt storlek:

Petainers fat kan fyllas med öl, cider, vin, kallt kaffe, kombucha och cocktails.

För mer information kan du kontakta oss via enquiries@petainer.com eller besöka vår webbplats på www.petainer.com.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique