Article 31 August, 2021

Petainer samarbetar med Birdys i Nederländerna för att öka närvaron i Benelux


Petainer är glada att kunna meddela att Birdys har utsetts att distribuera Petainers fat i Benelux-regionen. Birdys är en helt ny B2B-plattform som tillhandahåller allt bryggarna behöver för att brygga och tappa öl på fat. Denna innovativa modell gör livet enklare för bryggarna, eftersom de kan beställa allt de behöver för att brygga från en och samma leverantör, vilket minskar logistiken och tar lastbilar av vägen. Birdys kommer att leverera bryggare över hela Belgien, Nederländerna och Luxemburg med högkvalitativ malt och humle och nu Petainer-fat, som bryggerier världen över förlitar sig på! Detta samarbete är ett spännande tillfälle för Petainer att erbjuda ett flexibelt serviceerbjudande till bryggare i en region som är hemvist för en äkta blandning av hantverks- och kulturbryggare.
Birdys logistikfokuserade tillvägagångssätt passar naturligt för Petainers fat. Petainers fat är tillverkade av PET, vilket gör dem naturligt lättviktiga och billiga att transportera. Deras vikt innebär att fler fat får plats på en lastbil, och de är lätta att hantera när de anländer. Som en enriktad, återvinningsbar produkt (med upp till 60 % återvunnet innehåll) eliminerar de behovet av konstant återinvestering i stålfatsflottörer och administrationen som krävs för att köpa upp dem när de väl är på marknaden. Petainers fat kan fyllas stående eller inverterade samt på stålfatslinjer, och Petainer erbjuder ett sortiment påfyllningsutrustning för att tillgodose mindre påfyllningskrav, som till exempel för export eller små bryggsatser.

Birdys har 20- och 30-liters hybridfat från Petainer i lager. Sök på www.birdys.online för att göra din beställning idag, eller klicka här för mer information om hybridfat.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique