Article 31 August, 2021

Petainer presenterar Novo som sin nya kanadensiska distributör


Företaget blir Kanadas första tillverkare av PET-fat, och nu är det också den exklusiva fatdistributören för den kanadensiska marknaden.

Ett och ett halvt år efter att Novo började blåsa PET-fat, kanter och vattenkylare i Markham, Ontario, Kanada, meddelar Petainer att de nu också kommer att bli den officiella distributören för den kanadensiska marknaden. När Petainer började att växa i Nordamerikablev behovet av en andra formblåsare klart. Planeringen startade tidigt under 2019 och sex månader senare påbörjade Novo produktionen.

”När det var dags att implementera distributionsdelen i Kanada blev det snabbt uppenbart att Novo skulle passa utmärkt. Som tillverkare har de verkligen ett egenintresse.”

Chris McEwan, president för Petainer i Nord- och Sydamerika på Petainer

”Starka, långvariga partnerskap med våra kunder och leverantörer är grunden för vår framgång och tillväxt, så när vi fick möjlighet att samarbeta i större skala med Petainer tvekade vi inte”.

Baljit Sierra, VD och koncernchef för Novo

Novo Plastics ligger i Ontario, Kanada. Deras 80 000 kvadratmeter stora tillverkningsanläggning har visat sig vara framgångsrik med full infrastruktur för volymtillverkning, komplett egen design, konstruktion, verktyg och monteringslogistik. De är ledande inom tillverkning av konstruerade plastprodukter med en mångsidig produktportfölj, inklusive bilkomponenter och sammansättningar, konsument-/kommersiella produkter, industriprodukter och en helt integrerad toppmodern formblåsningslinje för livsmedels- och dryckesförpackningsindustrin.

För ytterligare information om Novo Plastics kan du kontakta corporate@novoplas.com.

För mer information kan du kontakta oss via enquiries@petainer.com eller besöka vår webbplats på www.petainer.com.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique