Article 31 August, 2021

Petainer på International Beer Strategies Conference i Dublin


Petainer kommer att ställa ut på International Beer Strategies Conference i Dublin nästa vecka, från den 7 till 9 maj 2019 (monter 12).

international-beer-strategies-dublin

Den tre dagar långa konferensen har lockat deltagare från hela världen och har blivit ett av årets mest spännande branschevenemang. För att fira sitt 21årsjubileum startar den med en exklusiv rundtur i Dublin Guinness Brewery och fortsätter över två konferensdagar dedikerade till branschens största utmaningar, trender och möjligheter. Viktiga talare inkluderar Hector Gorosabel, VD för Asahi Europe, liksom Richa Dubey, Global Director of Consumer Insights på Carlsberg.

Petainer producerar engångs-PET-fat och betjänar marknader runt om i världen, inklusive Europa, Ryssland, Nord- och Sydamerika och Asien. Petainer-fatet är skräddarsytt för de krävande behoven hos kunder från öl-, cider-, kombucha-, vin- och kaffebranscherna: våra produkter kan spara tid och pengar och snabbt utöka verksamheten.

Engångs-PET-fat ger bryggerier och dryckesproducenter ett kostnadseffektivt sätt att bygga sina varumärken på nya marknader, vilket eliminerar behovet av returlogistik och tvättprocesser som används för traditionella fat i rostfritt stål. De är återvinningsbara, sanerade och färdiga att fyllas. Våra fat hjälper kunderna att spara upp till 40 % enbart i driftkostnader. En av deras nyckelfunktioner är universell kompatibilitet: faten kan fyllas med en rad olika metoder och kräver liten eller ingen investering för att byta från traditionella stålfat.

Vi har nyligen lanserat Petainer Hybrid-fatet, som sätter nya branschstandarder för användarvänlighet och säkerhet. Dess tjockare vägg är avsedd att förbättra produktsäkerheten och förbättra egenskaperna hos CO2– och O2-gasbarriärerna, vilket hjälper till att skydda dryckens kvalitet. När det är tömt är det lätt att tryckutjämna och demontera fatet så att alla delar kan återvinnas.

Petainers experter designar produkter som förkroppsligar utmärkthet och är betrodda av några av de största bryggerimärkena i världen.

Vi ser verkligen fram emot att träffa dig i Dublin och dela vår passion för öl och innovation.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique