Article 31 August, 2021

Petainer lanserar ny Brewer Talks Podcast


Vi har precis lanserat Brewer Talks, en ny podcast om bryggning, fattappning och övrig tappning med professionella bryggerier, branschexperter och inspirerande gäster!

Våra månatliga sessioner kommer att ledas av våra egna bryggeri-, förpacknings- och försäljningsexperter och utnyttja den tekniska expertisen för bryggeritekniker, drift och vetenskapen bakom en perfekt serverad fatprodukt. Vi kommer att diskutera trender, innovationer och praktiska tips för att hjälpa dig att skala upp och effektivt ta din verksamhet till nya marknader.

De tre första avsnitten presenterar bryggeri- och förpackningsexperten Andy Brewer, föreläsare och Director Technical Services i Nordamerika och kaffeknarkaren David Thennes, US Midwest Territory Manager på Petainer. De kommer att presentera viktiga principer för fat och fattappning i öl-, cider-, vin-, kaffe- och kombucha-branscherna. Tammy Duhaime, vår Marketing och South Territory Manager i USA, är med i det tredje avsnittet för att dela med sig av sin personliga erfarenhet av att brygga kombucha.

Besök brewertalks.com för att lyssna på avsnitten och hålla dig uppdaterad. Vår podcast är även tillgänglig på Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts och Deezer.

Har du frågor, förslag eller feedback? Hör av dig, vi skulle gärna vilja höra från dig.

Trevligt lyssnande!

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique