Article 31 August, 2021

Ölstipendier med The Pink Boots Society


Nu är ansökningar öppna för Petainer Beer Certification-stipendierna.

pink-boots-society-motto-petainer-stipendium

Petainer har samarbetat med The Pink Boots Society – en ideell organisation som skapats för att hjälpa, inspirera och uppmuntra kvinnor i ölbranschen – för att erbjuda två Cicerone Level 1- och ett Cicerone Level 2-stipendium, på både engelska och spanska.

Certified Beer Server-examen gör att individer snabbt kan visa att de har en professionell kunskap och väsentliga smakfärdigheter kopplade till öl. De som erhåller Cicerone-certifieringen kommer att kunna visa logotypen ”Certified Cicerone®” på sina kort och sin korrespondens. De kommer även att listas i Pink Boots Certification Directory för att hjälpa dem att förbättra sina karriärmöjligheter och affärsmöjligheter.

”… Jag var redan i en position där jag designade öl och hanterade jäsningar med hjälp av min befintliga tekniska kunskap, men jag ville fortfarande fortsätta att förbättras. Genom att erbjuda ett stipendium gjorde Pink Boots Society det möjligt för mig att göra just det ”

Irena Wise @yuenglingbeer och Head Brewer@ wyndridgefarm och Women in Brewing-stipendiat.
pink-boots-gruppbild

Upptäck fler inspirerande berättelser om de tidigare stipendiaterna Rebecca Carpenter från Turtle Swamp Brewing och Caitlin Hill från Hop Culture Farms and Brewing Co..

För mer information kan du besöka Pink Boots webbplats.

Lycka till alla sökande!*

*Ansökningar stänger 31 juli.
For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique