Article 31 August, 2021

Nourish Juice: Samarbetet mellan The Petainer och Hiperbaric om den kalla pastöriseringen av deras produkt.


Nourish Juice Bar pastöriserar sina produkter med teknologi för högtrycksbearbetning (high-pressure processing [HHP]) från Hiperbaric. För detta förfarande hittades den perfekta förpackningslösningen i Petainers fat, vilket blev världens första fat för denna pastöriseringsprocess.

Francine Covelli, näringsfysiolog, kock och grundare av Nourish Juice

 

Nourish Juice Bar är en gårdsbutik och ett nationellt grossistföretag för kallpressad juice baserat i Kennett Square, PA. Dess grundare, Francine Covelli, är en näringsfysiolog, kock och samhällsledare som hade visionen att Nourish skulle gå utöver juicepressning, men också att inspirera, sammankoppla och ge tillbaka till sitt lokalsamhälle. Nourish Juice Bar är ett USDA (US Department of Agriculture) Organic certified company för att de följer standarder som är utformade för att främja hållbarhet och förbjuda kemiska bekämpningsmedel. Det är också ett Certified B Corp, vilket innebär att det frivilligt uppfyller högre standarder för social och miljömässig prestanda, transparens och ansvarsskyldighet. Dessutom är det medlem i One Percent for the Planet som ett företag som donerar en procentandel av sina årliga försäljningsintäkter till miljöfrågor.

Nourish Juice, ett ekologiskt certifierat företag.

Challenge breeds innovation:

Nourish Juice har strävat efter att producera drycker med de färskaste och säkraste ingredienserna. Det är därför de använder högtrycksbearbetning från Hiperbaric, världsledande inom och tillverkare av HPP-teknologi. HPP är en kallpastöriseringsteknik där produkten införs i ett kärl och utsätts för höga nivåer av isostatiskt tryck som förstör patogener och mikroorganismer utan att påverka smak, färg eller näringsämnen, samtidigt som produktens hållbarhetstid ökar.

Högtrycksbearbetning från Hiperbaric, världsledande inom HPP-teknik

Francine presenterades för Petainers lösningar genom One Village Coffee, ett Certified B Corp-företag som använder Petainers fat för distribution av sina kalla drycker på Whole Foods, liksom Taprooms på Giant Heirloom Markets. Nourish Juice behövde producera kallpressad juice på fat för att nå fler platser, och därför letade de efter ett förpackningsalternativ som samtidigt gjorde det möjligt för dem att använda HPP-teknik i en och samma lösning.

“When I had done more research, I found that the Petainer Keg was aligned with our Nourish values as it is 100% recyclable, lightweight, and sustainable. The Petainer Keg itself is a great package, and their support and willingness to work with us on the HPP with Hiperbaric is what really inspired me to move forward”, says Francine Covelli, founder of Nourish Juice.

Petainer blev en trolig lösning på grund av Petainer-fatets förmåga att genomgå HPP-processen utan någon risk för integriteten hos fatet eller produkten inuti. Nourish Juice kunde uppfylla sitt behov av att leverera den högkvalitativa juice som kunderna förväntade sig medan de förlängde hållbarhetstiden för sina produkter till 75 dagar. Dessutom gynnas avkastningen på deras investering tack vare de logistiska besparingarna som är involverade i enriktade produkter.

A Hiperbaric and Petainer partnership is born:

Nu har Petainer gått in på den kallpressade juicemarknaden, ett område med växande konsumentefterfrågan. För producenter och återförsäljare innebär juicemarknaden unika utmaningar på grund av produkternas korta hållbarhetstid i sin opastöriserade form, och Petainer, tillsammans med Hiperbaric, erbjuder nu ett innovativt sätt att lösa dessa utmaningar.

Petainer och Hiperbaric arbetar nu tillsammans för att marknadsföra världens första fat för högtrycksbehandling av drycker. Petainers fat kommer att revolutionera förpackningen av HPP-drycker och är en banbrytande global innovation som erbjuder dryckesproducenter säkra, hållbara och kostnadseffektiva förpackningar.

Lösningen att använda Petainers och Hiperbarics teknologi uppnår den bästa produktionseffektiviteten vid produktion av juicer. Resultatet av Petainers fat med HPP-teknologi uppfyller kraven från både konsumenter och tillverkare. Det bevarar de näringsämnen som juice kan ge, bibehåller dess premiumkvalitet, rena märkning, livsmedelssäkerhet och förlänger hållbarheten, vilket minskar koldioxidavtrycket på grund av den betydande minskningen av förpackning.

Check out the story here:

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique