Article 31 August, 2021

Fördelarna med vin på fat

,


New Kent Winery är en pittoresk vinodling vid Dombroski Vineyards i den vackra delstaten Virginia, där två generationer arbetar tillsammans för att producera prisbelönta kvalitetsviner.

new-kent-winery-fallstudie
New Kent Winery började arbeta med Petainer i början av 2019.

Vingården har samarbetat med Petainer sedan början av 2019 för att öka sin operativa flexibilitet och utöka sina distributionsnätverk:

”Vi letade efter en produkt som var en fatprodukt men inte ett stålfat där vi skulle behöva jaga det fram och tillbaka från olika entiteter. Så jag började leta efter en enriktad produkt. Vi började arbeta med Petainer-fat och jag undersökte alla alternativ på marknaden och fann att deras var mest lik ett vanligt stålfat, vilket var lättare att sälja till en kund när de redan arbetar med dessa stålprodukter. (…) Så vi valde Petainers fatprodukter och de passade verkligen bäst för oss”

Jake Dombroski, Logistics Operations på New Kent Winery.

Den här videon förklarar hur Petainer-fat har hjälpt verksamheten att växa, expandera till nya marknader för export- och evenemangsanläggningar samtidigt som kvaliteten på dess premiumviner skyddas.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique