Article 31 August, 2021

Ferris: Växa på ett hållbart sätt

,


Michigan-baserade Ferris Coffee är ett familjeägt företag med ett arv som går tillbaka till 1924. Teamet på Ferris har fulländat smaken i sitt sortiment av kaffe i nästan ett sekel och har passionerat sökt efter de finaste produkterna från hela världen.

Verksamheten har även ett starkt fokus på hållbarhet. Som deltagare i den växtodlade livsmedels- och dryckesbranscherna är Ferris beroende av planetens människor och resurser för framgång och tillväxt. Som ett resultat strävar de efter att ständigt förbättra sin affärsmetod, ekologiska påverkan och de samhällen där de verkar.

Detta etos omfattar även den förpackning de väljer för sina produkter. Verksamheten behövde hitta ett mer kostnadseffektivt alternativ än fat i rostfritt stål för sitt kallbryggda kaffe som serveras på fat, men också ett alternativ som kryssade i den miljövänliga rutan.

Som ett resultat har Ferris använt 20-liters enriktade Hybrid petainerKegs sedan april 2018 för att transportera sitt kallbryggkaffe till kunder utanför sina egna kaféer. PET-fat eliminerar alla problem när det gäller att få tillbaka tomma fat eftersom de återvinns när de är tomma, inget vatten eller energikrävande rengöring krävs – och de ger utmärkt produktskydd, vilket garanterar att det inte förekommer några konstiga smaker.

Sam Mirto, Director of Coffee på Ferris beskriver varför petainerKegs hittills varit en bra lösning för verksamheten:

”Enriktade PET-fat är ett riktigt enkelt alternativ och hjälper till att stödja tillväxtplaner för mindre företag som vårt genom att sänka kostnaden för inträde på nya marknader som kallbryggt kaffe, vilket är en stor ny trend vi vill kapitalisera på. Avgörande är att feedbacken från våra kunder också har varit riktigt positiv. De tycker att petainerKegs är enkla att använda och lätta att kassera. De gillar produkten och om våra kunder är nöjda – då är vi nöjda.”

Ferris Coffe & Nut Co.

För mer information kan du besöka: https://ferriscoffee.com/

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique