Article 31 August, 2021

CYBERMASS: Petainer-burkar för sportnäringstillskott och kosttillskott

,


CYBERMASS är en av Rysslands största tillverkare av kosttillskott. Det unga företaget, som grundades 2015, äger flera produktionsanläggningar med huvudkontor i Vsevolozhsk, Leningradregionen. På kort tid har företaget lyckats förvärva representationskontor i stora städer i Ryssland och OSS-länderna.

Fokus ligger på säkerheten och effektiviteten hos deras produkter. Produktionen är certifierad av livsmedelssäkerhetssystemen ISO 22000 och ISO 9001 och har ett komplett paket med produktionscertifikat för biologiska tillsatser. CYBERMASS utvecklar sin sportnäring och kosttillskott i egna laboratorier och genomgår alla nödvändiga kliniska prövningar.

Företaget sponsrar det federala programmet ”Sambo till skolor” och deltar i välgörenhetsprogram för att utveckla sport för barn i Ryssland. De anställda menar att detta är en investering i framtiden. CYBERMASS samarbetar aktivt med Rysslands inrikesdepartement i det nordvästra federala distriktet och flera sportklubbar, inklusive Bastion, som litar på CYBERMASS när det gäller att tillhandahålla funktionell näring.

Historien om samarbetet mellan CYBERMASS och Petainer började 2017. Som förpackning för sina populära produkter såsom gainer och protein valde företaget Pertainers vita 3-litersburk, vilken ännu idag är bästsäljaren på grund av dess användarvänlighet och visuella attraktion. Liksom för alla tillverkare är det viktigt att ha högkvalitativa och snygga förpackningar, eftersom det representerar deras produkters ansikte utåt. Dessutom måste den vara av stabil kvalitet och inte orsaka några ytterligare problem under produktionen av våra produkter, och bibehålla sitt överlägsna visuella utseende under transporten. Enligt CYBERMASS:

”Petainer uppfyller dessa kriterier till fullo. Vi får PET-burkar av stabilt kvalitetsmaterial som skyddar det visuella utseendet på vår förpackning. I över tre år har Petainer visat prov på sin tillförlitlighet som leverantör. Petainer är mycket kundfokuserat, vilket för oss översätts till en smidig samarbetsprocess, regelbunden kommunikation, snabb återkoppling, alltid stabil kvalitet och förpackningssäkerhet, samt flexibla kommersiella förhållanden”.

CYBERMASS

Förutom denna produkt producerade Petainer ett lock med CYBERMASS-logotypen graverad på toppen. Under åren har sportnäringsföretaget utökat sortimentet av burkar för sina produkter och lagt till Petainers burkar på 1,25 och 6 liter i sin portfölj. I slutet av 2020 lanserade CYBERMASS sin nya produkt i en burk på 375 ml.

”Under hela vårt samarbete med CYBERMASS har vi sett en betydande ökning av deras försäljningsvolymer, vilka årligen överstiger 100 %. Vi är glada över att våra förpackningslösningar bidrar till marknadsföringen av våra kunders produkter. Under åren med gemensamt arbete har CYBERMASS etablerat sig som en pålitlig kund, tillsammans med vilken vi effektivt kan uppnå nya resultat. Vi uppskattar starkt CYBERMASS höga förtroende för vårt företag och kommer att bidra till ytterligare förstärkning och utveckling av vårt partnerskap”

Anna Klimova, försäljningschef på Petainer Ryssland

Du kan följa CYBERMASS på sociala medier på @cybermass.ru eller www.cybermass.ru för att ta reda på mer om deras produkter.

Om du är intresserad av att veta mer om våra burkar för sportnäring och kosttillskott kan du kontakta oss på enquiries@petainer.com eller besöka vår webbplats på www.petainer.com.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique