Article 31 August, 2021

Brygger i det vilda

,


True Anomaly är ett småskaligt bryggeri och tapprum beläget i hjärtat av centrala Houston, Texas, och har arbetat med Petainer sedan 2019.

True-Anomaly-fallstudie-omslag-MÖRK
True Anomaly Brewing har arbetat med Petainer sedan 2019.

True Anomaly har specialiserat sig på vild och sur ale med unika, experimentella tolkningar av den gamla världens favoriter med rötter i belgiska, franska och tyska traditioner, och erbjuder unika fatlagrade skapelser med djärva ingredienser och smaker.

Allt började i ett garage – fyra killar med unika bakgrunder som raketforskare, rymddräktsutvecklare och uppdragschefer och en gemensam passion och fascination för vetenskap och rymden. Det nybildade teamet strävar efter att göra saker på ett annorlunda sätt och har sedan dess ägnat sig åt att skapa originella jäsningsprocesser och fantastiska ölrecept för andra äventyrssökande.

”True Anomaly är en omloppsmekanisk term som används för att fastställa var ett objekt i omlopp kommer att befinna sig… ja, det var inte supernördigt alls. Vi översätter frasen lite bredare för att representera våra öl – medan en anomali i allmänhet är något oväntat, kan det vara något bra oväntat. Och det är vad vi menar, en riktigt annorlunda, men välkommen upplevelse”.

Michael Duckworth, grundare och bryggare på True Anomaly

True Anomaly började att använda Petainer-fat för att förhindra korskontaminering och vildjästinfektioner som påverkar kvaliteten på ölrecept genom att producera konstiga smaker, syror och icke-önskvärda aromer.

True-Anomaly-Petainer-fallstudie-Bild-1_Ljus

”Vi specialiserar oss på många stilar som är lite mer unika och därför kräver en mer unik produktförpackning. Specifikt är vår design för vild, blandjäst och sur ale skapad med ett antal kulturer som ger dessa öl intressanta och djupare egenskaper till skillnad från något som finns i traditionella stilar. Som ett resultat blir dessa öl också bärare av de kulturer de är genomsyrade av och när festen är över (alltså när fatet har tappats) kommer dessa kulturer att bli kvar där. Petainer-fat gör att vi kan distribuera dessa utsökt unika produkter till våra partnerhandlare som fat för engångsbruk, vilket förhindrar korskontaminering med ”rena” öl och fyller vårt lager med andra dyrare alternativ för exklusiv användning med dessa stilar. Genom att använda Petainer-fat kan vi lägga mer tid och resurser på vårt produktutbud.”

Michael Duckworth, grundare och bryggare på True Anomaly

Petainer-fat levereras sanerade och förrengjorda, vilket garanterar en ren påfyllning varje gång och hjälper bryggare att undvika skrämmande och tidskrävande rengöringsprocesser för stålfat. Föroreningar är ibland knappt märkbara efter bryggning, särskilt när man arbetar med komplexa smakprofiler. Det tenderar att utvecklas efter förpackningen – under transport och lagring, vilket resulterar i en dålig kundupplevelse och återkallelser. True Anomaly har även valt att använda Petainer-fat för deras användarvänlighet.

”Vi har märkt att fatet är lätt att hantera, särskilt för alla i vår personal både framför och bakom disken. De är också lätta att förvara och placera”

Michael Duckworth, grundare och bryggare på True Anomaly
https://www.instagram.com/p/CCy130ppuPS/

https://trueanomalybrewing.com/
Följ @trueanomalybrewing för att upptäcka deras läckra experimentella brygder. Intresserad av att prova Hybrid-fat? Hör av dig till enquiries@petainer.com

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique