Article 31 August, 2021

Berendo: En affärspartner för lansering

,


Det kanadensiska kaffeföretaget Berendo valde Petainer som sin förpackningspartner för att stödja lanseringen av sin B2B-verksamhet för våtkaffe, som inkluderar kaffe- och testout. Berendo har ett stort fokus på innovation och hållbarhet och behövde en förpackningslösning som stödde denna filosofi.

Grundarna av Berendo, Lyse M Daigle och Nathalie Dion, informerade regeringsackrediterade Agro Food Laboratory för att hitta ett alternativ till stålfat när de utvecklade sina våtkaffeprodukter. Agro Food rekommenderade engångs-PET-fat och Berendo valde Petainers 20-litersfat tack vare kvaliteten och servicen och den tekniska expertis som Petainer tillhandahöll. Det sparar också på knappa resurser som vatten eftersom det inte behöver tvättas och minskar behovet av miljöskadliga rengöringsmedel.

Petainer-fat erbjuder ett antal ytterligare fördelar för Berendo och dess kunder. Detta har en direkt inverkan på Berendos resultat vid transport av produkter från Montreal till platser som Vancouver, mer än 3 200 km bort. Till skillnad från stål finns det ingen kostsam returresa eftersom fatet helt enkelt återvinns när det är tomt.

Dessutom är fatet tack vare sin låga vikt (bara 10 % av vikten för ett stålfat) lättare att hantera det när det når kunden, och det tar inte upp värdefullt lagringsutrymme i butikerna eftersom det inte finns något behov av förvara tomma fat.

Berendo levererar nu till kunder över hela Kanada, från fina restauranger och golfklubbar till multimedia- och spelföretag. Som en del av sitt nya produktprogram kommer Berendo att börja testa en kombucha-stout som de planerar att lansera under de kommande månaderna och som även kommer att distribueras med Petainer-fat.

For further information regarding Petainer and our packaging solutions, please don't hesitate to get in touch via our contact page

Article

Petainer appoints Brook House Hops as UK Distributer

Article

The View : les fûts Petainer, une solution durable et économique